Sundsvalls Gummiverkstad riktar sig inte bara mot personbilar utan mot alla typer av trafik.

Sedan ett antal år driver Marcus Lindström verksamheten på egen hand, men mycket är sig likt.

Blodsband på verkstaden i norr

Nyheter

Sundsvalls Gummiverkstad har gått i arv i tre generationer. Dagens ägare, Marcus Lindström, har sett verksamheten ändra skepnad sedan hans farfar startade företaget på 50-talet. – Den största skillnaden i dag jämfört med då är att den personliga kundrelationen har försvunnit. Det tycker jag är synd, säger Marcus Lindström.

Att däckverkstäder går i blodsband är inte ovanligt, men att både far, son och sonson går direkt från skolbänken till verkstadslivet utan att testa några andra yrken är rätt sällsynt. Marcus Lindströms pappa hoppade av högstadiet i åttan för att börja arbeta i verkstaden och Marcus själv hann bara ta studenten, göra lumpen och vara ledig i två veckor innan han gick samma väg 

– Under mina första 25 år på verkstaden drev jag och pappa verksamheten ihop. Han arbetade tills han blev 62 år och finns tyvärr inte med oss längre. Det är lite speciellt att driva en verksamhet med sin far. Man får kliva åt sidan många gånger även fast man vet att man har rätt. Jag slår vad om att min pappa upplevde samma sak med farfar, skrattar Marcus Lindström. 

Sedan ett antal år driver Marcus Lindström verksamheten på egen hand, men mycket är sig likt.  

– När jag tog över rörelsen märktes det mest bara på pappret. Jag och pappa jobbade tätt i lag under alla år och hade samma sätt att se på hur allt skulle gå till, säger Marcus Lindström. 

Under de 70 år verkstaden funnits har den hunnit förändras och flyttas flera gånger. Den lokal verksamheten ligger i numera är den största hittills. 

– Det gäller att våga växla upp om man ska få bättre lönsamhet. Farfar var hit innan han gick bort och tyckte förstås att allt var för stort, dyrt och onödigt. Det var annat på hans tid. Jag tror ändå att han skulle vara stolt om han såg vad verkstaden har blivit i dag, säger Marcus Lindström. 

Han berättar att det aldrig var något snack hemma om att vare sig han eller hans pappa skulle ta över verkstaden.  

– Min upplevelse är att övertagandet och intresset för fordon kom smygande för både mig och pappa. Det var aldrig någon som bad oss att ta över utan det var något som bara hände. Jag tror inte på det här med att bli intvingad i någonting. Man måste ha en egen vilja om det ska kunna gå vägensäger han.  

I dag spenderar Marcus Lindström hälften av sin arbetstid ute på golvet med verkstadens sju anställda. Han beskriver sig själv som väldigt social och tycker det är viktigt att som ägare vara en del i gänget.  

– Det roligaste i branschen är själva kundkontakten, som tyvärr har minskat mycket på senare tid. I snitt träffar vi våra kunder 40 minuter om året. Det lilla kundkontakt vi har är lite av en utmaning när det gäller att vinna kundens förtroende. När farfar startade firman var den personliga relationen med kunden a och o. Så är det inte längre. I dag kan till exempel åkeriägare som vi arbetat med i flera år plötsligt behöva byta däckkedja för att den förening de tillhör inför nya bestämmelser, säger han 

Sundsvallsverkstaden är sedan 1997 medlemmar i Euromaster. De är fortfarande helt privatägda, men hjälper varandra verkstäder emellan så att medlemskedjan får servicepunkter över hela landet. Ett av verkstadens större avtal är skrivet med Postnord. 

– Att tillhöra en större kedja är viktigt om man vill knyta an till större avtal. För 25 år sedan var det inte så. Att avtal skrivs centralt utan att verkstäder har mycket att säga till om är positivt ur vissa aspekter, men eftersom jag älskar kundkontakt är det också lite synd, säger han. 

För att göra verksamheten mindre känslig för förändringar har Marcus Lindström valt att ta emot kunder av alla storlekar. De mindre kundavtalen skrivs direkt med kunden utan att gå via Euromaster.  

– En lastbilsåkare med tre-fyra bilar är jättevärdefull för oss. Kunden genererar inte lika mycket omsättning som de stora avtalskunderna, men å andra sidan blir det inte lika sårbart att tappa en sådan kund som att tappa en stor. Visst genererar större kunder mer, men mindre kunder är minst lika viktiga, säger Marcus Lindström. 

Marcus Lindström ser många fördelar med atdriva däckverkstad i just Sundsvall. Kommunen är lagom stor med omkring 100 000 invånare och ligger som en norrländsk knytpunkt med stort täckningsområde. 

– Här lever vi i en ganska trygg tillvaro. Om man ser till våra bokslut från år till år så ser man varken kraftiga upp eller nedgångar. I ett mindre samhälle är det också lättare att växa genom att färdas mun till mun mellan mindre åkerier och andra kunder, säger Marcus Lindström 

Stadens läge innebär även tydliga årstider, vilket förlänger skiftestiderna något jämfört med södra Sverige.  

– Här uppe ligger snön ofta kvar längre in på våren, så det är inte lika stränga regler om att byta till sommardäck innan den 15 april. Det minskar stressen under skiftestiderna, vilket jag ser som väldigt positivt. Jag hoppas att det kommer att lättas en del på reglerna även söderut för den situation de har i dag verkar ohållbar, säger han.  

Sundsvalls Gummiverkstad riktar sig inte bara mot personbilar utan mot alla typer av trafik. Tung service och arbete på fältet med jourbreakdowns utgör en stor del av verksamheten. Eftersom den tunga trafiken behöver rulla hela tiden finns alltid någon anställd redo att rycka in och laga punktering utefter väg.  

– Vi är väldigt glada att ha hela branschen, från personbil till entreprenad. Hade vi bara haft personbilar hade verksamheten i stort sett stått stilla sex till sju månader om året, säger Marcus Lindström.  

Enligt Marcus Lindström är det också arbetet med den tunga servicen som får verkstaden att sticka ut bland andra verkstäder i staden. Trots att Sundsvalls Gummiverkstad är medlem i Euromaster får de ofta samtal från medlemmar i andra kedjor som ber om deras hjälp. 

– Vi har snabb service, hög tillgänglighet och ett täckningsområde på ungefär 15 mil från Höga Kusten till Gnarp och 10 mil härifrån till Ånge. På något sätt har vi blivit den man ringer om man får punktering i det här området och det tackar vi för. Vi åker på alla samtal vi får, vilket jag tror genererar något mer i längden. Jag har alltid haft den filosofin att även om det är ett litet jobb så kan det ge något mer, säger Marcus Lindström.  

Han upplever att branschen är under långsam förändring och att det ställer krav på verkstäder vad gäller bland annat digitalisering och möjlighet att hantera fler storlekar och varianter av däck. 

– Att däckbranschen blir mer komplicerad är bra för oss som vill arbeta seriöst och aktivt i branschen. Bestämmelser om bland annat däcktryckmätningssystemet TPMS gör det allt svårare för mindre aktörer som håller på i garaget på kvällstid att konkurrera med oss, säger Marcus Lindström.  

Men för att ytterligare gallra bort oseriösa aktörer behövs fler medel, menar han. 

– Jag ser det som branschens huvudfråga att införa någon typ av certifikat eller utbildning för alla som vill driva däckverksamhet. Det är jättekonstigt att vad du än ska göra i Sverige så krävs det olika typer av intyg, men samtidigt får vem som helst hålla på med däck. Det är både en enorm säkerhetsrisk och olönsamt för oss seriösa verkstäder att det är så. Jag tror att den lättsamma inställningen delvis beror på att det säljs däck lite här och var. Ser man däck på stormarknader tänker man nog att det inte är så avancerat, svårt och viktigt. Jag hoppas att DRF och andra däckbranschorganisationer verkligen driver den här frågan, säger Marcus Lindström.  

Valet att driva däckverkstad i sina fäders fotspår är han nöjd med än i dag, 26 år efter att han började. Han trivs bra och tänker att det är vilken inställning man har till saker som avgör om man gillar det eller inte. Huruvida det blir några fler generationsväxlingar inom företaget återstår att se. 

– Jag har två döttrar, en på 14 och en på 16 år, och vi får se hur de känner angående att ta över verksamheten i framtiden. Jag har inte lyft frågan alls ännu. Det viktigaste för mig är att de utbildar sig till det de vill. Om de sedan vill ta över verkstaden kommer den möjligheten att finnas, säger Marcus Lindström. 

Fakta 

Antal anställda: sju 

Grundat: 1950-talet 

Ägare: Marcus Lindström 

Medlemskap: Euromaster 

Det här får oss att sticka ut som verkstad: Vi utför tung service och arbete på fältet med jourbreakdowns.   

Däck-, och motorbranschen riktar kritik mot Transportstyrelsen

Nyheter

02 mars 2021

Däckpartner summerar 2020

Nyheter

01 mars 2021

Tomas Andersson tar plats i SDAB

Nyheter

25 februari 2021

Sun Maskin & Service AB knyter ytterligare ett premiummärke till sortimentet

Nyheter

24 februari 2021

År 2050 är Michelins däck 100 procent hållbara

Nyheter

24 februari 2021

Extreme E inleds i Saudiarabien i april

Nyheter

22 februari 2021

Glädjande besked för konstgräsfotbollen

Nyheter

19 februari 2021

Goodyear presenterar säsongens nyheter

Nyheter

19 februari 2021

Pirellis Cyber Tire-system startar dialogen mellan bilar och däck

Nyheter

18 februari 2021

Fälgnyheter från Special Wheels

Nyheter

17 februari 2021

Continental halverar antalet däck-klistermärken

Nyheter

16 februari 2021

Continentals första däck med nya belastningsindexet ”HL”

Nyheter

11 februari 2021

Michelin lanserar sin första anläggning för däckåtervinning

Nyheter

10 februari 2021

Enviro och Michelin undertecknar slutgiltiga avtal

Nyheter

09 februari 2021

Fälgnyheter från OCL Brorssons

Nyheter

08 februari 2021

Uppmaning till nya miljöministern: ”Däck måste bli en del av den cirkulära ekonomin”

Nyheter

05 februari 2021

Tyre Life ska göra däckköpet tryggt

Nyheter

05 februari 2021

Continental "återkallar" dubbdäck

Nyheter

04 februari 2021

Avtal rörande strategiskt partnerskap mellan Enviro och Michelin försenade

Nyheter

29 januari 2021

Nya Nokian Nordman dubbdäck för nordiska vinterväglag

Nyheter

28 januari 2021

Nokian Tyres nästa mål - konceptdäck tillverkat av hållbara material

Nyheter

28 januari 2021

Han blir ny vd för Hankook:s fabrik i Ungern

Nyheter

25 januari 2021

Arbete med skrotåtervinning kräver punkteringsfria däck

Nyheter

25 januari 2021

”Glädjande att vi kommer vidare i det cirkulära tänket”

Nyheter

22 januari 2021

Glädjebeskedet: Nationella end of waste-kriterier för däck kan bli verklighet

Nyheter

22 januari 2021

Utmanande sport kräver slitstarka däck

Nyheter

22 januari 2021

Hankook utrustar Audi RS Q8

Nyheter

21 januari 2021

Uppdaterad EU-märkning ger konsumenterna mer information

Nyheter

21 januari 2021

Han ska axla rollen som ny vd för Pirelli

Nyheter

20 januari 2021

STCC och Yokohama förlänger samarbete inför säsongen 2021

Nyheter

19 januari 2021

Prestanda och säkerhet i fokus när Pirelli utvecklar nya däck

Nyheter

18 januari 2021

Michelinguidens historia: ”Ett sätt att få folk att slita mer på sina däck”

Nyheter

14 januari 2021

Halka, snö och andra bilister: Det oroar mest i trafiken

Nyheter

14 januari 2021

ATG blir Yokohama Off-Highway Tires

Nyheter

11 januari 2021

Lars Bergmark lämnar Pirelli: ” Min roll har varit att sätta Pirelli på den nordiska kartan”

Nyheter

11 januari 2021

Från skrotbilar och plåtskjul till största verkstaden i stan

Nyheter

08 januari 2021

Nya Michelin Pilot Sport Cup N3

Nyheter

08 januari 2021

Nokian Tyres lanserar nya flaggskeppsprodukter

Nyheter

04 januari 2021

Ventus S1 evo 3 monteras på den nya kampanjbilen för ”Tune It! Safe!”

Nyheter

21 december 2020

Däcken i Extreme E utrustas med ContiConnect

Nyheter

21 december 2020

Däck365 slår upp portarna i Norge

Nyheter

17 december 2020

Debattartikel: "Konstgräsexperiment kostar miljarder i onödan"

Nyheter

16 december 2020

Nya Michelin Road Classic

Nyheter

15 december 2020

Michelin kopplar upp alla personbilsdäck med RFID

Nyheter

11 december 2020

Maxxis Däck monterade som Original på VW Caddy 5

Nyheter

10 december 2020

Nya prototypdäck till elbussar testas på Continentals testbana

Nyheter

10 december 2020

Vianors vd: ”Vi däckexperter måste bli bättre på att ta betalt”

Nyheter

07 december 2020

Cerub däckgummi nominerat till The Recircle Awards

Nyheter

04 december 2020

”Inför end of waste-kriterier för uttjänta däck”

Nyheter

03 december 2020

Nygammalt tillskottt till Pirellis motorsportdivision

Nyheter

03 december 2020

Anna Ljungdell, ny ordförande för DRF: ”Vi ska bli en efterfrågad expertorganisation”

Nyheter

02 december 2020

I Strängnäs sitter framgången i detaljerna

Nyheter

02 december 2020

Många svenskar missar att byta till vinterdäck i tid

Nyheter

02 december 2020

Däckpartners nya försäkring ska ta dig hela vägen hem

Nyheter

01 december 2020

Nokian Tyres vd: ”Det är viktigt att våga göra förändringar”

Nyheter

30 november 2020

Hjälper polis och militär att köra säkrare

Nyheter

30 november 2020

Hankook är däckleverantör till nya Mini

Nyheter

27 november 2020

Pirelli bekräftas återigen som världsledande enligt Dow Jones hållbarhetsindex

Nyheter

20 november 2020

Nokian är återigen med bland världens mest hållbara börsbolag

Nyheter

17 november 2020

Goodyear utrustar Volkswagen ID.3

Nyheter

16 november 2020

Vinterdäck på sommaren väcker debatt

Nyheter

16 november 2020

Stor investering i digitaliserade däckhotell

Nyheter

13 november 2020

Däck för framtidens klimatsmarta transporter

Nyheter

12 november 2020

Specialbyggda däck till specialbyggda bilar

Nyheter

11 november 2020

Här är de fem farligaste riskerna i däckverkstaden

Nyheter

10 november 2020

Däckpartners nya vd om jobbet

Nyheter

05 november 2020

Däck från Hankook originalmonteras på Audi RS-modeller

Nyheter

04 november 2020

Här är Sveriges mest stulna bilmärken

Nyheter

02 november 2020

Ny vd utsedd i Däckpartner

Nyheter

02 november 2020

Falken fortsätter satsa på fotboll

Nyheter

02 november 2020

Enviro och Michelin räknar med slutgiltigt avtal under Q4

Nyheter

30 oktober 2020

Prins Carl Philip sprider kunglig glans över Porsche Carrera Cup

Nyheter

29 oktober 2020

Hundratals hjul lossnar varje år

Nyheter

27 oktober 2020

Hyrde sommarbil, fick vinterdäck

Nyheter

23 oktober 2020

Martin Kinnunen (SD): ”Det går att skapa ett värde av råvaror”

Nyheter

21 oktober 2020

”Sätt datumen för däckbyten efter Kirunas behov”

Nyheter

20 oktober 2020

Euromaster och OurGreenCar ingår ramavtal

Nyheter

19 oktober 2020

Michelin slår ett slag för trafiksäkerheten

Nyheter

19 oktober 2020

Ett hållbarhetsarbete att vara stolt över

Nyheter

15 oktober 2020

Pirelli lanserar däck till världsrallyt 2021

Nyheter

13 oktober 2020

Continental vinnare i Vi Bilägares test

Nyheter

09 oktober 2020

Debatt: ”Kommunal miljardsmäll om EU förbjuder gummigranulat”

Nyheter

07 oktober 2020

Vinterns fälgnyheter från OCL Brorssons

Nyheter

07 oktober 2020

Däckpartner söker ny vd

Nyheter

05 oktober 2020

Annas Däck servar bönder över hela landet

Nyheter

05 oktober 2020

Två förstaplatser för Continental när årets vintertester summeras

Nyheter

02 oktober 2020

Däckia håller öppet längre

Nyheter

01 oktober 2020

Coronasäkra höstens däckbyte

Nyheter

29 september 2020

Franskt, tyskt och finskt på pallen i Vi Bilägares test av dubbdäck

Nyheter

25 september 2020

Stockholmare har dålig koll på däcken

Nyheter

25 september 2020

Michelin introducerar vinterdäcket X-Ice Snow

Nyheter

24 september 2020

Så vintersäkrar du bilen – innan snön kommer

Nyheter

22 september 2020

Härlig och otidsenlig muskelbil

Nyheter

22 september 2020

Med digitaliseringen vill Vianor förändra däckbranschen

Nyheter

21 september 2020

Goodyear förutspår hastighetsrekord i Le Mans

Nyheter

21 september 2020

Nya Nokian Nordman SZ2 och Nokian Nordman S2 SUV

Nyheter

15 september 2020

Fredrik Ardefors om höstbudgeten

Nyheter

15 september 2020

Nya Nokian Hakka Van

Nyheter

15 september 2020

Grönare körning på nordiska sommarvägar

Nyheter

15 september 2020

Det specialframtagna racingdäcket från Goodyear

Nyheter

10 september 2020

Årets däckrazzior drar igång

Nyheter

08 september 2020

Nya Michelin Pilot Sport Cup2 Connect

Nyheter

08 september 2020

Continental hyllar originalmonterade däck i konstprojekt

Nyheter

08 september 2020

Alpine F1 Team går in i Formel 1

Nyheter

07 september 2020

”Ett däck som klarar de mest exceptionella utmaningarna”

Nyheter

04 september 2020

Smarta däck från Nokian Tyres

Nyheter

01 september 2020

Goodyear presenterar ytterligare dimensioner i SoundComfort-teknologin

Nyheter

24 augusti 2020

Stella Bianca återvänder efter 70 år

Nyheter

20 augusti 2020

SpecialWheels: "Försäljningen har ökat"

Nyheter

20 augusti 2020

"Nya kunder i portföljen, men lägre försäljning"

Nyheter

20 augusti 2020

"Vi har klarat oss bättre än många andra"

Nyheter

20 augusti 2020

Michelin och Porsche Panamera sätter varvrekord på Nürburgring

Nyheter

19 augusti 2020

Nokian E-Truck 17.5 gör entré stadens gator

Nyheter

19 augusti 2020

Nokian Tyres - minskad försäljning under Corona

Nyheter

18 augusti 2020

ABS Wheels: "Vi har ökat med 46 procent under Corona"

Nyheter

18 augusti 2020

Nya Land Rover Defender återvänder med Goodyear-däck

Nyheter

17 augusti 2020

Svensk fälgtillverkare blir generalagent för CMS Wheels

Nyheter

10 augusti 2020

Minskad försäljning för Continental under Q2

Nyheter

07 augusti 2020

Debatt: Konstgräsplaner skapar nytta både för miljö och hälsa

Nyheter

06 augusti 2020

Nokian påverkades starkt av COVID-19

Nyheter

06 augusti 2020

Falken tar med sina följare på en virtuell resa

Nyheter

04 augusti 2020

Enviro och Michelin förlänger avsiktsförklaring

Nyheter

29 juli 2020

Pirelli påbörjar däcktester inför världsrallyt

Nyheter

28 juli 2020

Sveriges Fordonsverkstäders Förening ingår avtal med Compilator

Nyheter

21 juli 2020

Continental lanserar ett nytt styrdäck för vinterkörning

Nyheter

16 juli 2020

Sofia från Älgered vann tatueringstävlingen

Nyheter

16 juli 2020

AB Däck Bil & Maskin storsatsar – ny verkstadslokal i Rimforsa: ”Det är en himla stor skillnad”

Nyheter

13 juli 2020

Tatueringstävling från ABS Wheels

Nyheter

09 juli 2020

Fortsatt coronaeffekt på fordonsmarknaden i juni

Nyheter

03 juli 2020

Däcksortimentet Nokian Ground King utvidgas

Nyheter

01 juli 2020

Han blir ny president för Goodyear Europa

Nyheter

01 juli 2020

Continental lanserar mikrowebbplats

Nyheter

16 juni 2020

Michelins mål för CO2-minskning godkänns av SBTI

Nyheter

15 juni 2020

Rullande service med hjulinställning

Nyheter

15 juni 2020

Nordic Tire Group fortsätter att växa

Nyheter

14 juni 2020

Miljöministern: ”Återvinning är en prioriterad fråga för regeringen”

Nyheter

08 juni 2020

Han ska ledan Nokian Tyres marknads- och försäljningsteam

Nyheter

02 juni 2020

Minskad försäljning för Hankook

Nyheter

02 juni 2020

Uppstickaren i Övik ska växa så in i Norden

Nyheter

02 juni 2020

Goodyear blimp återvänder till Europa

Nyheter

01 juni 2020

Han utser e-handelsvinnare

Nyheter

28 maj 2020

Fälgleverentör inleder samarbete med NHL spelare

Nyheter

27 maj 2020

Miljöministern avkrävs svar om återvinningen av däck

Nyheter

26 maj 2020

Första däcktillverkaren i världen att få sina klimatmål godkända av SBTi

Nyheter

21 maj 2020

Bridgestone teamar upp med Milestone inför RIDE 4

Nyheter

21 maj 2020

Custombygge i världsklass börjar alltid med hjulen

Nyheter

18 maj 2020

Utsläppen ska minska med nya däckmärkningar

Nyheter

18 maj 2020

”Oklarheter kring M:s utspel om däckslitage”

Nyheter

14 maj 2020

Ny försäljningschef på Gummigrossen

Nyheter

12 maj 2020

Färre sålda bilar i Sverige under pandemin

Nyheter

06 maj 2020

Möt tv-kändisen "Bärgar-Karin"

Nyheter

06 maj 2020

ABS Wheels utsett till Mästargasell

Nyheter

03 maj 2020

Däckpartner växer med åtta nya verkstäder

Nyheter

03 maj 2020

Traktordäck som funkar lika bra på vägen som på åkern

Nyheter

01 maj 2020

Ergonomisk mutterdragare för tunga fordon

Nyheter

22 april 2020

Michelin tar upp kampen mot pandemin

Nyheter

17 april 2020

Gratis hjulskifte till sjukvårdspersonal

Nyheter

17 april 2020

Michelin går in svenskt återvinningsföretag

Nyheter

16 april 2020

Få bilägare mäter lufttrycket vid hjulskifte

Nyheter

12 april 2020

Ny studie visar: Inga hälsorisker med konstgräsplaner

Nyheter

07 april 2020

Auto motor & sport testar: här är bästa sportdäcket

Nyheter

07 april 2020

Nu kan däckbyte göras helt kontaktfritt

Nyheter

03 april 2020

De byter ut sin radioreklam – uppmanar till att stanna hemma

Nyheter

03 april 2020

De erbjuder däck och service till ambulanser

Nyheter

02 april 2020

Arbetet med Pirellis kalender 2021 stoppas

Nyheter

27 mars 2020

Tävlingsserien Extreme E håller på att ta fart

Nyheter

26 mars 2020

Vi Bilägare testar: här är bästa suv-däcket

Nyheter

24 mars 2020

Kristoffersson tillbaka i rallycross-VM

Nyheter

19 mars 2020

ABS Wheels utbud kommer till Smista Allé

Nyheter

09 mars 2020

Framtidens däck, enligt Goodyear

Nyheter

09 mars 2020

ABS Wheels placeras på svarta listan

Nyheter

09 mars 2020

Goodyear blir officiell däckleverantör för WTCR

Nyheter

28 februari 2020

Nya uppdaterade Volvo S90 och V90

Nyheter

24 februari 2020

Global konferens om trafiksäkerhet

Nyheter

20 februari 2020

Spelade högt med däcken – och vann

Nyheter

20 februari 2020

Concaver etablerar sig i Sverige

Nyheter

19 februari 2020

Nya återförsäljare för Ferrada Wheels

Nyheter

14 februari 2020

All time high för DäckiaPartner

Nyheter

12 februari 2020

”Ytterst få köper premiumdäck till äldre bilar”

Nyheter

10 februari 2020

Goodyear officiell däckleverantör för LMP2

Nyheter

05 februari 2020

"Många kommer få upp ögonen för allt bra vi gör"

Nyheter

22 maj 2019

Tomas Eneroth: "Lastbilar ska inte stå och slira i backarna"

Nyheter

28 mars 2018

De korta skiftestiderna på våren blir regeringsfråga

Nyheter

14 mars 2018

Skärpta vinterdäckskrav för tunga fordon ska införas 2019

Nyheter

14 mars 2018

Artikel om piratkopierade däck vilseleder och oroar bilister

Nyheter

09 mars 2018

Lars Bergmark ny vd för Pirelli Norden

Nyheter

12 februari 2018

Dunlop leverantör till Northern Europe Cup

Nyheter

08 februari 2018

Bilförsäljningen slog rekord 2017

Nyheter

08 februari 2018

Goodyear sponsrar Skicrosslandslaget

Nyheter

01 februari 2018

Ny VD på Michelin Nordic

Nyheter

01 februari 2018

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår