Ny VD på Michelin Nordic

Nyheter

I slutet av förra året tillträdde Peyman Sabet som ny vd för Michelin Nordic. Han har en flerårig karriär bakom sig i företaget. Som ny chef vill han särskilt betona vikten av forskning och utveckling samt miljöfrågor. - Forskning och utveckling ligger i vårt företags DNA.

Det är genom konstant utveckling av våra produkter som Michelin befäster sin roll som global ledare med kunden i centrum, säger han. Miljöfrågan är ett annat område som den nya vd:n kommer att prioritera. Ett konkret exempel är däck som kan användas längre med bibehållen säkerhet. - Många känner oro för miljökonsekvenserna av däck. Det gäller såväl vinterdäck med eller utan dubb som sommardäck. Med våra Long Lasting Performance-däck ökar vi sträckan som däcket kan köras säkert. Sätt in de extra kilometrarna i ett globalt sammanhang, så inser man att detta är ett mycket viktigt bidrag till att minska resursslöseriet, säger Peyman Sabet. 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår