Annons:
Sök i däckdebatt

Mats Andersson, ny vd för Däckpartner.

Däckpartner har fått både ny vd och marknadschef

Branschnytt

Däckpartner har internrekryterat en ny vd. Mats Andersson, tidigare ansvarig för inköp, ekonomi och data, har tillträtt vd-posten. Samtidigt har Jon Persson utsetts till ny marknadschef.

Däckpartners nya vd har varit verksam i däckbranschen i 29 år. På Däckpartner har han jobbat i fem år.

- Hans långa erfarenhet från branschen från både leverantörs- och verkstadsledet i olika roller kommer fortsatt tillföra mycket till verksamheten, säger Peter Höglin, styrelseordförande för Däckpartner Sverige.

Mats Andersson säger att man har flera spännande projekt på gång, som ska utveckla Däckpartners koncept.

- Jag är övertygad att vi kommer stärka vår position på marknaden ytterligare. Det ska bli riktigt inspirerande och utmanande att leda en av Sveriges starkaste däckkedjor vidare mot nya mål.

Nye marknadschefen Jon Persson är däremot externrekryterad. Han kommer närmast från Nokian Däck, där han arbetat som produktchef och marknadschef.

- Däckpartner är en kedja som är väldigt respekterad i branschen och som har en enorm styrka i att vara en oberoende och medlemsägd. Jag ser fram emot att få jobba med att bygga vidare Däckpartner, både ur ett nationellt perspektiv men också genom att se till att vi är starka lokalt på alla de orter vi är verksamma.

Annons:
Annons:
Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår